Ditjes, datjes en weetjes

Wist je dat:

bijna alle binnengebrachte elektronica, zoals radio’s televisies, magnetrons, koelkasten, drogers, ovens, en al het overige wit en bruingoed, gecontroleerd wordt op werking? We kijken het apparaat na, testen het en zorgen dat het werkt. Het gebeurd met regelmaat dat we een apparaat repareren om het zo een 2e leven te geven. Alle apparaten dat niet verkoopbaar is worden in onze eigen elektronica werkplaats gedemonteerd en gescheiden van kostbare elementen.

De ICT afdeling is hierin helemaal een aparte afdeling, alle computers en randapparatuur wordt vakkundig getest door goed onderlegde ICTers. Computers en Laptops worden voorzien van een nieuw besturingssysteem en gaan na zorgvuldig testen de winkel in. De oudere computers die te oud zijn voor regulier gebruik worden van tijd tot tijd alsnog aangeboden voor hen die hier interesse in hebben. Weggooien is de allerlaatste optie die wij liever niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *