Nieuws van Kiekeboe

Kringloopwinkel Kiekeboe zoekt spierballen!

Kringloopwinkel Kiekeboe is voor de inname van goederen op zoek naar leuke, vriendelijke mensen met spierballen.

De kringloopwinkel krijgt zoveel spullen aangeleverd (waar ze heel blij mee zijn!) maar ze kunnen wel wat extra vrijwillige handen gebruiken. Welke karaktereigenschappen passen bij je: vriendelijk, weersbestendig, behulpzaam, maar ook ‘nee’ kunnen zeggen. Want ‘nee’ zeggen is soms nodig als er bijvoorbeeld kapotte of zwaar beschadigde spullen aangeboden worden.

Wat biedt Kiekeboe: 2x per dag koffiepauze (en uiteraard lunchpauze), veel gezelligheid van het team. Heb je een paar uur of een of meerdere dagen over? Kom dan naar Kiekeboe en vraag naar Nemo of Eric.


Kringloopwinkel Kiekeboe is te vinden aan de D.J.Bunschotenstraat 14 te Goor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *