Nieuws van Kiekeboe

Kringloopwinkel Kiekeboe gaat sluiten!

In augustus 2017 startte Kringloopwinkel Kiekeboe vol goede moed op het TSB-terrein. Helaas komt daar met ingang van 1 december 2024 een eind aan.

Het was bekend dat het pand al vele jaren op de nominatie staat om gesloopt te worden. En het was bekend dat het pand in slechte staat was. Na ruim 7 jaar is het dan zover. De vele regenbuien afgelopen periode en onvoldoende onderhoud,hebben het pand geen goed gedaan. Inmiddels is het in zo’n slechte staat, dat Kiekeboe heeft besloten de deur definitief te sluiten. Dit met pijn in het hart.
Tot en met september zijn al onze trouwe en nieuwe klanten van harte welkom. Wel zal er al vanaf 2 april gestart worden met een strenger innamebeleid. Medewerkers en vrijwilligers vragen om ieders begrip hiervoor. Het magazijn staat nog vol met de meest verrassende artikelen. Dus het zal nog lang een feestje blijven om bij Kiekeboe te winkelen.

Kom dus gewoon naar de leukste kringloopwinkel van Nederland! Maar houd de website en Facebook in de gaten, want actuele ontwikkelingen en veranderingen zullen daarop te vinden zijn.

De openingstijden die nu gelden, van 10 uur tot 16 uur, zullen gehandhaafd blijven.

Kringloopwinkel Kiekeboe vindt u aan de D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor. Tel. 0547-820330. Voor meer informatie zie Facebook of www.kiekeboe.shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *